Karin Martens (lead en backing vocals)

Karin komt uit een muzikaal gezin waarbij ze al vroeg ontdekte dat zingen haar passie is. Na diverse workshops en gelegenheidsbandjes is ze rond haar 30e gestart bij de coverband Backstage waarmee ze op vele grote podia heeft gespeeld. Vervolgens nog een aantal jaren samen met de band Time2Play waarmee ze zelfs opnames heeft gemaakt in de Wisseloord studio's. Na een korte "break" maakt ze sinds dit jaar onderdeel uit van C-acoustic en verzorgt ze samen met Nandy de lead- en backing vocals.

Nandy Mannaert (lead en backing vocals)

Nandy deed haar eerste zangervaring op als 18-jarige in de coverband van haar vader. Naast optreden met C-Acoustic treedt Nandy ook op met haar muzikale trio 2Gorgeous; meerstemmig gezongen nummers in unieke piano uitvoering. Nandy is vocalcoach en eigenaar van de succesvolle zangstudio MannaertMusic in Tilburg (www.mannaertmusic.nl). "Ik vind het heerlijk om mensen te làten zingen en ze te laten zien hoe heerlijk het is òm te zingen. Dat is waarom ik het doe!"Anouk Heerkens (slaggitaar en backing vocals)

Geïnspireerd door Melissa Etheridge, begon Anouk als Tilburgse 16-jarige met gitaarlessen en deed haar eerste bandervaring op in workshopbandjes in Tilburg. Er werd in die tijd veel gejamd en gezongen met andere muziekliefhebbers. Bandervaring deed ze o.a. op bij S.I.D.E. , What's Up, Maintain en Reload.

Het liefst speelt Anouk pop- of rockcovers met strakke slagjes, waarin lekkere accenten liggen. C-Acoustic kopieert geen nummers, maar maakt er een eigen strakke, akoestische sound van. Voor Anouk dè uitdaging!

Silvia Paulissen (percussie en toetsen)

Op 17-jarige leeftijd begon Silvia met het spelen in een workshop voor jongeren. Tijdens de workshop groeide de meidenband Hydra, die, toen het steeds serieuzer werd, tot Crystal Heart werd omgedoopt. Met deze band heeft zij vele podia bespeeld en, naast veel lol, ook de nodige muzikale ervaringen opgedaan. Zowel op het gebied van eigen werk schrijven als coveren van nummers. Na Crystal Heart, heeft zij enige jaren in een percussie-band gezeten, en daarnaast toetsen gespeeld in de Rockband Van Dalen. Daarna toch weer de drums beklommen en met de funk/pop/rockband Isis heel wat leuke optredens mogen doen.

Nadat Silvia de cajon ontdekte, en via Anouk bij C-Acoustic terecht kwam, heeft ze ontdekt hoe mooi ze het ook vindt om "kleiner" te spelen. De combi van slagwerk en toetsen vormt een leuke uitdaging. Daarnaast maakt de gezelligheid van deze band, en de combi van de diversiteit aan nummers, het voor 100% fijn speelplezier.


Mariëlle van Dalen (basgitaar)

In 2014 is Mariëlle C-Acoustic komen versterken op basigitaar. Naast C-Acoustic speelt Mariëlle basgitaar in de bluegrassband The Kitchentable Cowboys.